Напій Діоніс K-iron
Напій Діоніс K-iron
0 відгук(ів)
Код товару: KN D 600
В наявності
1 449 грн.
Вага
600 г
Виробник
K-iron
Країна
Італія

Без глютену, з підсолоджувачами

  •  Швидко відновлює баланс мінеральних солей в організмі у випадках сильного потовиділення
  •  Вітаміни B1, С, Е допомагають підтримувати ефективне функціонування клітин
  •  Цинк сприяє покращенню концентрації уваги

Доставка

Безкоштовно, при замовленні від 2500 грн.

Докладніше

Оплата

  • Оплата під час отримання товару
  • На карту банку
  • Безготівковий для юридичних та фізичних осіб
Докладніше

Повернення

Легке повернення

Докладніше

Сертифіковані курси кінезіотейпування

Власна експертна школа навчання спеціалістів

Опис

Діоніс – енергетичний напій з вмістом мінеральних солей (ізотонічний напій), призначений для призупинення втрати рідинии та сприяє швидкому відновленню в організмі мікроелементів, котрі втрачаються при сильному потовиділенні. Збалансоване поєднання вітамінів В1, С, Е, мінералів та вуглеводів забезпечує миттєве відчуття припливу енергії та дозволяє швидко відновити в організмі функціональні сили.

Форма випуску: Субстанція – порошок, герметичне пакування у банці, вага 600 г.

Спосіб використання: Розчинити 20 г порошку Діоніс в 500 мл води, ретельно розмішати або збовтати. Пити маленькими ковтками до, під час (якщо є можливість) та після тренування. У спеку або у разі великих втрат рідини – рекомендується розбавляти в 1 літрі води.

Рекомендована денна норма препарату – 20 г (1 доза).

Показання:

У спорті:

  • У всіх випадках сильного потовиділення: при тривалих фізичних навантаженнях чи при високій температурі повітря;
  • Препарат допомагає знизити ризик судом навіть у випадку сильних холодів.

У повсякденному житті:

  • В умовах сильної спеки (для уникнення втоми чи запаморочення);
  • Запобігає втраті мінеральних солей в організмі (ці втрати можуть призводити до нічних судом);
  • Запобігає втраті рідини в організмі (від обезводнення може виникати лихоманка чи діарея);
  • Можна вживати, як освіжаючий енергетичний напій (забезпечує швидке відновлення енергії та діє, як антиоксидант).

Склад: мальтодекстрин (45%), фруктоза (15%), декстроза (15%),лимонна кислота, дігидрофосфат натрію, цитрат натрію, цитрат магнію двозаміщений, карбонат магнію, цитрат калію триосновна, аромат, хлорид натрію, вітамін С (кислота L-аскорбінова кислота, стабілізатор: етилцелюлоза), глюконат цинку, підсолоджувачі: аспартам, ацесульфам К; DL-alfatocoferil ацетат (вітамін Е), барвник: кошеніль; тіамін гідрохлорид (вітамін В1).

Основні компоненти

 

100 г

RDA %

20 г

RDA %

Енергетична ціність

330 кал / 1404 кДж

 

66 кал / 281 кДж

 

Білки

< 0,2 г

 

< 0,2 г

 

Вуглеводи

74 г

 

14,8 г

 

Жири

< 0,5 г

 

< 0,5 г

 

Натрій

2 г

 

394 мг

 

Хлор

1 г

125%

200 мг

25%

Калій

0,7 г

35%

145 мг

 

Магній

1 г

266%

202 мг

54%

Цинк

47 г

470%

9 г

94%

Вітамін С

1200 мг

1500 %

240 мг

300%

Вітамін Е

60 мг

500 %

12 мг

100%

Вітамін В1

11 мг

1000 %

2 мг

190 %

* RDA (Razione giornaliera raccomandata) – рекомендована добова доза.

Наше тіло складається близько з 70% води, яка присутня у всіх клітинах. Втрата рідини, нехай і невеликої кількості, призводить до миттєвого дисбалансу в організмі. Це може призвести до значного падіння продуктивності в плані концентрації уваги, сили та рівноваги. Цей дисбаланс необхідно швидко і легко поновити.

При підвищеній пітливості під час фізичної діяльності, також при інтенсивній втраті тепла втрачаються такі речовини, як вітаміни та мінерали. Їх дефіцит може призвести до різноманітних проблем, таких як м'язові спазми, утруднення рухової координації, погіршення уваги, швидкої втоми.

Енергетичний напій Діоніс містить збалансоване поєднання мінеральних солей, що легко засвоюються (у вигляді магнію L-аспартат) і вуглеводів швидкої та повільної асиміляції (фруктоза, декстроза і мальтодекстрин), що дозволяє максимізувати поглинання води та вітамінів організмом, забезпечуючи миттєве відчуття припливу енергії. Додавання глюконату, цинку і вітамінів B1, С, Е допомагає підтримувати функції клітин в умовах стресу.

У розробці Діоніса приймали участь провідні мотогонщики MotoGP. Це допомогло створити продукт, який є ефективним в різних погодних умовах, навіть самих екстремальних.

З смакової точки зору продукт був спеціально розроблений, щоб бути приємним і освіжаючим, не залишаючи післясмаку.

ЦЕ НЕОБХІДНО І ЦІКАВО ЗНАТИ!

Що є діючими речовинами…

Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) – швидкий вуглевод, що складається з молекул глюкози, мальтози (2 молекули глюкози), мальтотріози (3 молекули глюкози) і декстрину (кілька молекул глюкози). Виготовляється шляхом ферментативного розщеплення рослинного крохмалю (рисовий, картопляний або частіше кукурудзяний). Слід зазначити, що мальтодекстрин, є родичем солоду, патоки і крохмалю, на відміну від них, не здатний викликати алергію.

Крохмаль – це довгий ланцюжок з глюкози. Ферменти ділять цей довгий ланцюг на фрагменти - декстрини, що складаються з різної кількості молекул глюкози (від 2 до 20). Тобто, оскільки технічно мальтодекстрин не є цукром, виробники включають його в спортивні продукти, дитяче харчування, хлібо-булочних та кондитерських виробах, при цьому маючи можливість поставити мітку "не містить цукру".

В харчовій промисловості мальтодекстрин використовується, як згущувач, розпушувач, антиокислювач, емульгатор, підсолоджувач і підсилювач смаку. Знаходить мальтодекстрин застосування і в фармацевтиці: його використовують, як інертну допоміжну речовину при виготовленні ліків і БАДів.
Потрапляючи в організм, мальтодекстрин легко перетворюється в глюкозу, відновлюючи сили після великих фізичних навантажень і даючи тривалий заряд енергії.

Даний вуглевод викликає різкий підйом глюкози в крові у порівнянні з прийомом звичайного цукру. Популярність продукту у сфері бодібілдингу призвела до того, що виробники і приватні продавці поширюють його для набору м'язової маси, помилково презентуючи в якості оптимального джерела вуглеводів.

За даними FDA (Food and Drug Administration) це безпечний харчовий компонент, який схвалений для застосування у сфері харчової промисловості. Проте, як і будь-який цукор, він може становити небезпеку для хворих на цукровий діабет. Основну шкоду мальтодекстрин представляє для бодібілдерів, оскільки створює різкий підйом рівня цукру в крові, надлишки якого швидко депонуються в жировій тканині.

Будучи продуктом, стійким до кислот і не розщеплюються шлунковим соком, мальтодекстрин за своїми властивостями близький харчовим волокнам і благотворно впливає на кишечник. Він ефективно очищає організм від шлаків, солей важких металів, радіонуклідів, допомагає знизити рівень холестерину.

Фруктоза (плодовий цукор) – органічна речовина, вуглевод з групи моносахаридів, що міститься в солодких плодах та меді (солодше сахарози в 1,5 разу і глюкози в 3 рази). Фруктоза стабілізує рівень цукру в крові, зміцнює імунітет, знижує ризик виникнення карієсу і діатезу у дітей і дорослих. Серйозні переваги фруктози перед цукром пов'язані з відмінностями процесів засвоєння цих продуктів організмом.

Фруктоза, на відміну від глюкози, не володіє здатністю вивільняти гормони кишечника, що стимулюють секрецію інсуліну. Її використовують у продуктах для дієтичного харчування хворих на цукровий діабет.

Фруктозу, як замінник цукру ефективно використовують для здорового харчування у всьому світі. Страви та препарати, де цукор замінений фруктозою, відносяться до так званих продуктів здорового харчування. Це:

  • Малокалорійні продукти, не провокують карієс, мають тонізуючий ефект, краще засвоюються організмом, ніж продукти з цукром;
  • Продукти залишаються свіжими набагато довше, оскільки фруктоза має властивість зберігати вологу.

Фруктоза знижує калорійність їжі і вживається, меншими кількостями, не сприяє накопиченню зайвих вуглеводів організмом, що важливо для людей, що прагнуть зберегти струнку фігуру або скинути зайву вагу. Поповнити свій раціон фруктозою, як низькокалорійним продуктом можуть ті, хто стежить за своєю красивою фігурою. Вона сприяє відновленню організму після фізичної втоми, тривалого розумового напруження. Завдяки тонізуючому впливу на людський організм, її рекомендують для спортсменів і людей, що ведуть активний спосіб життя - щоденне вживання фруктози не дозволяє людині відчувати себе дуже голодним після тривалих фізичних навантажень.

Декстроза – це кристалічна D-глюкоза. Це хімічна сполука, яка абсолютно безпечна, якщо правильно її вживати. Декстроза – «дуже проста» для травної системи, її не потрібно розщеплювати, і вона легко засвоюється, притому починає засвоюватися вже у ротовій порожнині. Глюкоза взагалі вкрай корисна – наприклад нейрони харчуються практично лише нею і дуже швидко вмирають за її відсутності. Проте, якщо випити добову норму глюкози (декстрози) за один раз, то це викличе різкий викид інсуліну. Судини та клітини підшлункової не люблять такого у надмірних кількостях. Таке споживання може викликати цілий ряд усіляких захворювань.

Якщо харчування містить глюкозу, рекомендовано кілька прийомів такої їжі на день невеликими порціями. Загалом чим частіше і менше, тим краще. Бажано приймати разом з жирами, білками і по-можливості з клітковиною, щоб сповільнити всмоктування.

Не варто боятися глюкози! – це мабуть найкращий вуглевод при правильному вживанні, який лише буває.

Характеристики
Вага
600 г
Виробник
K-iron
Країна
Італія
Відгуки
немає повідомлень на цей товар
Залиште відгук
Ваша оцінка
Придбайте подарунковий сертифікат
Отримувати подарунки завжди приємно, але ще приємніше їх дарувати
Популярні товари
250 грн.
Колір
Розміри
5 см x 5 м
Виробник
Медіспорт
Країна
Україна
619 грн.
Колір
Розміри
5 см x 5 м
Виробник
Compex
Країна
Швейцарія
327 грн.
Колір
Розміри
5 см x 5 м
Виробник
Nasara
Країна
Південна Корея
356 грн.
Колір
Розміри
5 см x 5 м
Виробник
Nasara
Країна
Південна Корея
458 грн.
Колір
Розміри
7.5 см х5 м
Виробник
Nasara
Країна
Південна Корея
310 грн.
Колір
Розміри
5 см x 5 м
Виробник
Nasara
Країна
Південна Корея
1 855 грн.
Колір
Розміри
5 см х 32 м
Виробник
Nasara
Країна
Південна Корея
423 грн.
Колір
Розміри
5 см x 5 м
Виробник
Towatek Korea
Країна
Південна Корея
407 грн.
Колір
Розміри
5 см x 5 м
Виробник
Nasara
Країна
Південна Корея
173 грн.
Колір
Розміри
5 см х 25 см
Кількість
10 шт.
Виробник
Nasara
Країна
Південна Корея